Soft hirurgija

SOFT HIRURGIJA koristi različite neinvazivne metode za korekciju i unapređenje zdravlja i izgleda kože. Podrazumeva preventivne i korektivne procedure kao što su PRP, PLEXR, 3D NITI kojima se uspešno tretiraju problematične regije, bez složenijih hirurških intervencija.

Tehnike soft hirurgije imaju za cilj da u zdravstvene ili estetske svrhe održe kožu zdravom, lepom, mladom i svežom. Metoda koja će biti primenjena u individualnom slučaju zavisi od procene anti-aging lekara specijaliste, dermatovenerologa i hirurga, ali i želje pacijenta. Procedure su bezbedne, minimalno invazivne, što čini proces oporavka kratkim, a pacijentu omogućava da se ubrzo vrati svakodnevnim obavezama.

Procedure koje primenjujemo u okviru SOFT HIRURGIJE:

PRP

U PRP terapiji koristi se krv pacijenta bez dodatka bilo kakvih lekova, supstanci ili aditiva u celom procesu. PRP podrazumeva terapiju sa plazmom bogatom trombocitima kojom se regeneriše koža – ona postaje sjajna, elastična i ruzičasta, sitne bore nestaju, kao i hiperpigmentacija. Regije za primenu:

Indikacije za primenu:

PRP metoda spada u grupu anti-aging metoda i moguće ju je koristiti korektivno i preventivno,a terapija je namenjena svima koji žele da podstaknu regeneraciju kože, da značajno uspore proces starenja i unaprede njeno zdravlje i kvalitet.

PLEXR

Plexr aparat je najnovije tehnološko dostignućekoje hirurg koristi u procedurama soft hirurgije. Aparat koristi jonizirani vazduh, gde plazma zagreva tkivo i tako se dolazi do biostimulacije i podsticanja prirodnog procesa obnavljanja kože, odnosno razvoja novog kolagena i podmlađivanja kože.

Regije za primenu: očni kapci, regija oko očiju, regija jabučica, brade, vilice, vrata i dekoltea.

Tretmani kože lica i tela PlexR aparatom:

3D MEZONITI

3D mezoniti su biorazgradivi i biokompatibilni operativni resorptivni konci koji ne izazivaju alergiju.

Igle za primenu 3D niti su tanke i elastične, ne stvaraju velike otoke i hematome. 3D mezoniti se postepeno resorbuju, svakim danom se tonus kože poboljšava,do potpunog efekta nakon tri meseca. Trajnost je od 1,5 do 2 godine.

Indikacije za primenusu podizanje mišićnog tonusa kože lica i tela, stimulisanje kolagena i elastina i usporavaje starenja.

Regije za primenusu lice, vrat i dekolte.

Benefiti 3D Mezoniti: