O nama

MEDICINA NOVOG DOBA
U BOLNICI IOANNA

Centar za mezoterapiju Dr Ioanna Batsialou, osnovan 2003. godine, već deceniju i po lider u Srbiji i regionu u polju neoperativne estetske i anti-aging medicine, od 2017. godine proširuje svoju oblast delovanja i kao specijalna bolnica za dermatovenerologiju IOANNA postaje deo mreže najvećeg medicinskog sistema MediGroup.

Medicinski direktor i suvlasnik bolnice IOANNA, profesor doktor Ioanna Batsialou, jedan od najrespektabilnijih evropskih lekara u u neoperativnoj estetskoj medicini, mezoterapiji i anti-aging medicini, o čemu osim doktorata na Medicinskom fakultetu univerziteta u Beogradu, svedoči i 30 diploma i sertifikata priznatih škola i univerziteta širom sveta, 20 seminara i kongresa na kojima je prisustvovala u svojstvu predavača, na desetine hiljada tretmana sa vrhunskim rezultatima, 15 evropskih gradova u kojima je gostovala kao lekar, hiljade lojalnih klijenata koji joj već godinama ulivaju svoje poverenje, među kojima su, pored ostalih, istaknute ličnosti iz sveta kulture, medicine, politike, diplomatije, sporta, biznisa i šoubiznisa.

U specijalnoj bolnici IOANNA zahvaljujući timu vrhunskih eksperata iz Srbije i inostranstva: fiziologa, lekara estetske i kvantne medicine, homeopata, akupunkturologa, fitoterapeuta, nutricionista… negujemo jedinstveni, integrativni i revolucionarni princip medicine novog doba – objedinjavanjem estetske i anti-aging medicine.

Primenama procedura po najvišim standardima medicinske prakse i individualnim pristupom svakom pacijentu radimo na prevenciji bolesti i usporavanju procesa biološkog starenja organizma, čime se poboljšava celokupno psiho-fizičko stanje klijenata.

Specijalna bolnica IOANNA jedina je u regionu koja pruža jedinstvenu holističku uslugu u domenu anti-aging i estetske medicine. Svojim klijentima nudimo mogućnost da prevencijom i kontinuiranom brigom sprečimo fatalne posledice na zdravlje i da spoljašnji izgled dovedemo do savršenstva.

Bolnica IOANNA idealno je mesto za sve one koji sebi i svojim najvoljenijima žele dug, zdrav, kvalitetan život ali i mladalački, negovan i lep izgled. Mi nudimo uvek više: ne morate više da odlazite kod najboljih svetskih anti-aging i estetskih lekara u inostranstvo, bolnica IOANNA “dovodi svet kod nas” gostovanjem eminentnih medicinskih stručnjaka medicine budućnosti na našoj klinici.
Vodite računa o svom telu, jer je ono vaš hram i jedino mesto u kojem ćete živeti ceo svoj život. Mi smo tu da vam pomognemo da otkrijete kako da budete zdraviji, lepši i srećniji.

Vaša specijalna bolnica IOANNA