Laseroterapija

Laseroterapija ima primat za bezbednost i efikasnost u savremenoj dermatološkoj terapiji, kao vrhunac medicinske tehnologije. Njihova prednost je izuzetna preciznost i minimalno vreme oporavka, pa se u kratkom roku može vratiti svakodnevnim aktivnostima. Laseri se koriste u različite svrhe i njima se mogu lečiti skoro svi dermatološki problemi – vene i kapilari, pigmentne pege i fleke, rozacea, akne i ožiljci od akni, koristi se za rejuvenaciju, ožiljke, strije, za uklanjanje trajne šminke i tetovaža.

U IOANNA REGEN Klinici koristimo aparaturu najnovije generacije u korak sa najvišim svetskim standardima koja obuhvata:

CANDELA VBEAM PRIMA

Candela Vbeam je najprodavaniji Pulse Dye Laser sa najviše naučnih studija na svetu, a Vbeam Prima predstavlja njegovu najnoviju i najsavremeniju verziju. Ovaj laser je broj 1 u svetu lasera kada su u pitanju vaskularne lezije. Poseduje veliku energiju i kratak puls, sa kojima stvara neverovatne rezultate i 2 talasne dužine (595nm i 1064nm) za tretiranje većeg broja indikacija.

Indikacije za primenu talasne dužine 595nm:

Za tretiranje crvenih vaskularnih lezija kao i tretiranje velikog broja indikacija kao što su: Port wine stains, hemangiome, angiome, strije, akne vulgaris, površinske vene, telangiektazije, rozacee, poikiloderme, psorijaze, benignih pigmentnih lezija i ožiljaka.

Indikacije za primenu talasne dužine 1064nm:

Prodire duboko u kožu i kao dodatak talasnoj dužini od 595nm nam pruža tretiranje dodatnih indikacija kao što su: plave vene, vene na nogama, rozacea, telangiektazija, hemangiomi, bore, onihomikoze i bradavice.

MILESMAN

Milesman Compact je prvi prenosivi diodni epil laser sa snagom od 2000 V, koji za samo 5-7 tretmana trajno uklanja dlačice i na tamnoj koži. Ove nove karakteristike uz sposobnost da Milesman epil laser meša talasne dužine sa kompaktom, predstavlja pravu tehnologiju koja menja tretman epilacije u potpunosti.

Karakteristike:

BIAXIS MEDICAL LASER

BiAxis Medical Laser Technology Machine QS Pico (BiAxis QS Pico) je profesionalni nemački višenamenski laser namenjen za estetske i medicinske procedure za sve tipove kože i predstavlja poslednji vid tehnologije u laserskim procedurama tretmana kože. Usled mogućnosti smanjivanja laserskih impulsa sa nanosekundi na pikosekunde, značajno se može smanjiti broj tretmana. U zavisnosti od vrste procedure, BiAxis QS Pico laser može da generiše impulse različitih talasnih dužina, širina i energije. Od minijaturnih tattoo linija, preko trajne šminke pa do velikih tetovaža, ovaj laser je u mogućnosti da ih ukloni precizno i nežno, bez naznaka ostavljanja ožiljaka. Još jedna od prednosti ovog lasera je i ta što omogućava snimanje pojedinačnih procedura pacijenata, što smanjuje rizik od pogrešnih tretmana. Na ovaj način će proces pacijentovog tretmana u IOANNA REGEN Klinici biti još efikasniji.

Indikacije koje se uspešno rešavaju BiAxis QS Pico laserom su: