BIOLOŠKI TRETMANI

Biološki tretmani su su namenjeni zreloj koži iznad 25 godina u cilju nege, ishrane I hidratacije kože. Pripadaju intenzivnim anti-aging tretmanima I usporavaju starenje kože. Kombinovanjem hranljivih maski, aktivnih seruma, hijaluronske kiseline I ostalih preparata utiče se na mišićna vlakna I podiže mišićni tonus, poboljšava struktura kože, stimuliše proizvodnja kolagena I elastina.  Efekat je blistava, sjajna I negovana koža, a neki od najtraženijih tretmana su zlatom, hijaluronom I kolagenom.

 

TRETMAN ZLATOM

Ovaj luksuzni tretman sadrži raskoš čistog zlata, koji koži nakon tridesete godine starosti pruža glamuroznu negu. Vidljivo poboljšava strukturu kože i sposobnost njenog obnavljanja, popravlja tonus, a koža je na dodir svilenkasta, nežna i meka.

TRETMAN HIJALURONOM

Hijaluronska kiselina se kao sastavni deo potkožnog tkiva resorbuje i pospešuje sintezu kolagena. Starenjem kože dolazi do poremećaja u sintezi kolagena i hijaluronske kiseline u potkožnom tkivu i javljaju se bore. Ovim tretmanom usporavamo sve te procese, vraćamo vitalnost i jedrinu i smanjujemo dubinu bora. Rezultat je jedrije i blistavije lice, bolji tonus i hidratacija.

TRETMAN KOLAGENOM 

Tretmani serumom kolagena, koji je sastavni elemenat ćelija kože, deluju na smanjenje bora i utiču na prestruktuiranje kolagenog tkiva u potkožnom sloju. Tretman je izuzetno efikasan u pojačanju izgradnje kolagena. Povećava gipkost i elastičnost u svim slojevima kože, ubrzava regeneraciju i proizvodnju novih kolagenih vlakana. Koža je nakon tretmana zategnutija i svežija.