AQUAPEEL INNOFACIAL

Šta je Aquapeel Innofacial?

Aquapeel Ino je najmodernije dostignuće nelaserskog raslojavanja kože. Napredak u kozmetičkoj industriji ostavlja vidljive efekte transformacije tkiva na površini, ali i u dubini kože. To je jedini vlažeći dermoabrazivni postupak koji u svom delovanju objedinjuje 7 tehnika u jednom postupku.

 

Kako Aquapeel Innofacial funkcioniše?

Revolucionarni sistem za sveobuhvatnu dubinsku regeneraciju podstiče stvaranje novih kožnih ćelija. Zahvaljujući inovativnoj višestepenoj tehnologiji, možemo u potpunosti da uklonimo stari i oštećeni površinski sloj kože, sebum, bubuljice, kožne otpatke i drugu prljavštinu sa kože, a istovremeno dovodimo sve hranljive i vlažeće komponente potrebne za revitalizaciju i obnovu tkiva.

 

Kome se preporučuje Aquapeel Innofacial?

Aquapeel je efikasna i specificna nega koja nudi izuzetne, odmah vidljive i dugotrajne rezultate, bez neprijatnog osećaja i agresije na koži. Osvežavajuća i umirujuća ekskluzivna nega odgovarajuća je za sve tipove koža i kožnih stanja. Temeljni procesi baziraju se na obnovi, hidrataciji i zaštiti tkiva, koje može da toleriše i veoma osetljiva koža. U ovoj proceduri ne koristimo abrazivne i iritirajuće komponente koje bi mogle da oštete tkivo, već se sve obavlja pomoću visoko koncentrovanih seruma i revolucionarne hibridne sonde. Zahvaljujući tome postupak je efikasan, prijatan i bezbedan.

 

Koji su efekti Aquapeel Innofacial tretmana?

Naša koža najlepša je onda kada je zdrava, zato je naša briga o njoj fokusirana na uklanjanje nečistoća i obnovu tkiva.

Ovim tretmanom aktiviramo nastanak kolagena i hijaluronske kiseline, i na taj način poboljšavamo čvrstinu, elastičnost, popravljamo tonus i hidrataciju kože. Smanjujemo bore i usporavamo starenje. Koži vraćamo prirodnu svežinu i zdravu boju. Poboljšavamo strukturu epiderma i jačamo njegovu zaštitnu funkciju. Smanjujemo reljefne nepravilnosti i ožiljke, i znatno zaglađujemo površinu kože. Smanjujemo hiperpigmentacije i UV oštećenja, izjednačavamo i posvetljujemo ten. Uklanjamo probleme aknozne, masne i nečiste koze,poboljsavamo stanje rozacee i psorijaze.